Amb més de 50 anys d’història, comptem amb una massa social formada per 400 jugadors/es, amb 350 famílies i un staff tècnic amb més de 50 persones entre entrenadors, coordinadors i delegats.

Som un Club de futbol i com a tal volem competir i guanyar partits, no obstant, la nostra activitat va més enllà de l’activitat purament esportiva; treballem per a fer del nostre Club un club esportiu amb valors. Alguns dels projectes que mostren aquesta tasca social i solidària del Club són:

Club amb cor de càritas

Som el primer club de futbol que Càritas va atorgar la menció de Club amb cor, per la seva promoció dels valors socials i solidaris.

Estem orgullosos de poguer traslladat aquest valors a totes les mares, pares i jugadors del Club.

FUTBOL ADAPTAT

L’equip de futbol adaptat de l’Atlètic Masnou és ja una realitat que compta amb 11 jugadors, un entrenador i un seguit de col·laboradors i voluntaris que, de manera desinteressada, fan possible la pràctica del futbol entre aquests joves.

Els objectius del futbol adaptat a l’Atlètic se centren en:

Oferir, a totes les persones amb alguna discapacitat intel·lectual de la comarca, la possibilitat de gaudir de la pràctica del futbol, buscant la col·laboració de tots els clubs del Maresme independentment d’escuts i colors.

Facilitar al col·lectiu de persones amb discapacitat un espai i un temps on gaudir de les activitats lúdiques-esportives ajudant a desenvolupar uns hàbits de convivència, independència i autonomia.

Desenvolupar a l’Atlètic la pràctica del futbol entre tot el col·lectiu de discapacitats, independentment de la seva edat o sexe i des d’una triple perspectiva: lúdica, competitiva i d’interrelació amb l’entorn.

cinquè temps

Els partits que juguen els més petits i petites del Club, ho fan en la modalitat de futbol 7, en aquests partits es juguen quatre parts, però a l’Atlètic en juguem 5. Una vegada acabat el partit, els dos equips, amb els entrenadors al capdavant, comparteixen un petit aperitiu tots junts. Aquí ja no hi ha rivals; els qui minuts abans lluitaven per derrotar l’adversari, ara comparteixen taula, parlen, riuen i gaudeixen junts. Perquè aquest és l'únic temps del partit en la que només hi ha un equip, l’equip del Cinquè temps!

Gol solidari

Amb la implicació dels nostres jugadors, transmetent-los valors com la generositat i la companyonia, per cada gol que marquen tots els equips del Club, la primera jornada de cada mes, es dóna 1 euro en favor de Càritas

futbol femení

Estem orgullosos de ser el Club del Maresme que més ha apostat per la promoció del futbol femení, passant d’una jugadora el 2012 a més de 50 en l’actualitat.

Sempre, com no pot ser d'altra manera, lluitant per la igualtat de gènere i inculcant aquest valors a la resta de les categories del Club.

Després de més de 50 anys d’història estem orgullosos de constatar que tota aquesta tasca educativa i social ha rebut el reconeixement d’entitats i institucions reconegudes en l’àmbit social i esportiu:

  1. - Premi al millor equip juvenil de Catalunya que conjuga resultats amb esportivitat. Any 2014

  2. - Premi al Fair Play pel nostre projecte El Cinquè Temps. Any 2015

  3. - Premi atorgat al nostre 1r equip com l’equip amateur més esportiu del Maresme. Any 2016

  4. - Premi especial al Fair Play per al nostre Delegat de Camp pel suport que dóna a entrenadors i a jugadors tant de casa com de fora. 2016

  5. - Segon club de Catalunya en la promoció dels valors solidaris de l’esport. Any 2017

  6. - Tercer club de Catalunya en la promoció de l’ètica esportiva. Any 2018