Notícies

Club

L'Atlètic Masnou amb el futbol del poble!

dilluns, 26 de juny de 2017

L'Atlètic Masnou, compromès amb la vida social i cultural del poble, participa en els esdeveniments esportius que es promouen en motiu de la Festa Major 2017. 

Concretament el nostre Club col·labora amb el Torneig Senior Interdinàmic (Dissabte 1 de juliol - Pavelló Municipal de El Masnou), amb el Torneig Futbol Platja Arenas (Diumenge 2 de juliol, Dissabte 8 i Diumenge 9 de juliol - Platja d'Ocata) i amb el Torneig de Futbol de la Festa Major.

El torneig de Futbol de la Festa Major se celebrarà al Municipal d’Ocata els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol amb la participació de les categories d’Aleví (futbol 11), Infantils, Cadets i Juvenils.

El divendres 30 de juny a les 16h començarà  la primera jornada amb la competició dels diferents equips. Un cop finalitzada la competició esportiva, a partir de les 21.30h, tindrà lloc el concert i la festa de benvinguda al torneig a càrrec del grup de rumba “Los Desmadraos”. La festa tindrà lloc al pati de l’Escola Marinada, a tocar del Camp de l’Atlètic Masnou, i totes les famílies, socis, amics, veïns i veïnes de Masnou hi estem convidats! 

El dissabte 1 de juliol segueix la competició de futbol base al camp del CDM perquè al Municipal d’Ocata tindrà lloc el Torneig de Futbol Adaptat en categoria Base i Senyor. Es tracta del segon esdeveniment d’aquestes característiques que es duu a terme a tota Catalunya i que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i la Fundació Johan Cruyff.

Diumenge 2 de juliol, a les dues seus del Torneig, tindran lloc les fases finals amb els partits per a decidir la tercera i quarta posició i, per la tarda, la final de totes les categories.

Us animem a tots a participar d’aquesta festa del Futbol, i a gaudir de les diferents activitats esportives i lúdiques que es duran a terme al Municipal d’Ocata. Us hi esperem!

Notícies relacionades

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més

Club

Temporada 2017-18. 50 anys d'Atlètic Masnou i un projecte esportiu de futur

Reportatge Atlètic

El club compleix 50 anys de vida en el millor moment de la seva història i no deixa de créixer en nous projectes i seccions, com la de futbol sala, el futbol adaptat o el continu creixement del futbol femení

Llegir més

Club

Ja tenim Instagram! La família de les xarxes social de l'Atlètic segueixen creiexent.

La família de les xarxes socials de l'Atlètic Masnou no paren de créixer!

Llegir més